Медведев: Всички знаем какво може Григор, когато играе както умее


Медведев: Всички знаем какво може Григор, когато играе както умее
Снимка: Getty Images/Guliver

11618 0

Съперникът на Григор Димитров в полуфиналите на US Open - Даниил Медведев, призна, че ще гледа двубоя на българина срещу Роджър Федерер в 1/4-финалите на турнира. Той изказа похвали както към 38-годишната легенда, така и към българската звезда в този спорт. Руснакът се класира на полуфинал в турнир от Големия Шлем за първи път в кариерата си, след като победи Стан Вавринка с 7-6 6-3 3-6 6-1.

"Ще гледам мача Федерер - Димитров. Те играят късно. Ще бъда в хотела си и ще гледам целия мач, освен ако не завърши в 2,00 сутринта. Тогава ще съм заспал", заяви Медведев, цитиран от express.co.uk.

"И двамата са невероятни играчи. Трябва да кажа, че Роджър е най-великият за всички времена. Играх срещу него три пъти до момента. Не спечелих. Играта срещу него е нещо специално. Разбира се, да получите още една възможност да спечелите в такъв голям турнир и на такъв късен етап ще бъде невероятно. В същото време, наистина съм щастлив за Григор, че може би си връща формата. Мисля, че той е под номер 78 в ранглистата, така че определено ще тръгне нагоре след тази седмица. Гледах някои негови мачове тук. Струва ми се, той играеше невероятно. Загуби ли сет? Не съм сигурен. Както казах, той играеше невероятно тази седмица. Всички знаем на какво е способен, когато играе както може", каза още руският тенисист. Вижте в този материал кое неочаквано решение вероятно е помогнало за доброто представяне на Димитров в Ню Йорк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички