Светът на тениса определи кой е провалът на 2018 година


Светът на тениса определи кой е провалът на 2018 година
Снимка: Guliver/GettyImages

2269 0

Сезонът в тениса приключи, като е време на равносметка на сезона. На яве излизат различни статистики и гласуване в различни категории. От "Tennis World" обявиха кои са и най-големите провали както при мъжете така и при жените в изминалата 2018 година.

"Няма как да обявим други имена за разочарование на сезона - това са Григор Димитров и Гарбине Мугуруса", започва материалът на изданието. 

Напомня се още за успешната 2017 година, която българинът имаше. Той спечели и Финалния Мастърс в Лондон, с който се изкачи до №3 при мъжете, единствено изоставайки по точки от легендите Рафаел Надал и Роджър Федерер.

ГРИГОР: АЗ СЪМ В ТОП 20 И АКО НЯКОЙ МИСЛИ, ЧЕ ТОВА Е УЖАСНО...

Очакванията към Гришо през следващия сезон бе още по-големи. Нещо обаче не потръгна, вероятно с психическата концентрация. Пролича си, че не може да се справи с това внимание от медиите, а резултатът бе слаб сезон. Давид Гофен, който игра във финала в Лондон, също имаше проблеми през сезона, а същото можем да кажем и за Милош Раонич. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички