Григор: Тенисът пречи на всичко, винаги съм бил честен с Никол

Най-добрият български тенисист Григор Димитров призна, тенисът пречи на личния му живот и създаването на връзки.  Хасковлията говори за отношенията си с певицата Никол шерцинегр, като заяви, че тя е наясно, че тенисът за него е на първо място. 

"Тенисът пречи на всичко. Трудно е да бъдеш приятел и затова приятелите ми се броят на пръсти. Заради тениса не можеш да планираш ваканция или почивка занапред.

Григор Димитров: Баща ми оставаше гладен, за да може аз да се нахраня преди тренировка

Интервюто на най-добрия български тенисист Григор Димитров пред "bTV" продължава. Днес ракета №1 на Бъгария коментира за тежкия път от Хасково до...

Понякога с Никол не се чуваме с дни заради ангажиментите ни. Тя идва по-често при мен. КВсичко идва до това как ще се разбереш с човека. Аз винаги съм бил честен с нея, казвал съм й, че за мен тенисът е на първо място. Или го приемаш, или не. И наистина е така", заяви световният номер 19 пред bTV.

"Разбира се, че семейството и децата са на дневен ред за мен. Това е нещо, за което постоянно мисля, особено по време на празниците. Бих го оценил много, но в момента това е малко по-встрани. Има време за това“, каза още Димитров. 

А какво заяви Григор относно позицията си в ранглистата - вижте тук

Още по темата

Please select answer!