Как едно селфи забърка Григор в скандал с уволнение и наркотрафик в Бризбън


Как едно селфи забърка Григор в скандал с уволнение и наркотрафик в Бризбън
Снимка: Getty Images/Guliver

9340 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров неволно се забърка в скандал в Бризбън - без дори да знае за това. Член на охраната на турнира в Бризбън бе лишен от акредитация и отстранен, защото позволил на своя клиентка да се снима с българската звезда в зона, забранена за зрители, пише "24 часа".

Оказва се, че въпросният кадър е бил с Шапел Корби, която е известна в Австралия като наркотрафикантка. Именно заради внасяне на канабис в Индонезия тя бе осъдена на 9 години затвор в Бали. Българинът дори не подозирал с кого точно се снима, за което най-вероятно е разбрал впоследствие.

Бодигарът Джон Маклеод, който е бил назначен да охранява Григор, всъщност е лична охрана и на Шапел Корби, която се е възползвала от това, за да си уреди снимка с българина. По-малко от денонощие след появяването на снимката в социалните мрежи Маклеод бе освободен от своята длъжност.

Междувременно Димитров записа втора победа в Бризбън, а впоследствие стана ясен и следващият опонент на българина. Тежкият опонент за Григор на 1/4-финалите може да разберете тук.

Вижте тази публикация в Instagram.

📸🔥

Публикация, споделена от Schapellecorby (@schapelle.corby) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички