И отново: Отложиха мача на Григор Димитров в Куинс


И отново: Отложиха мача на Григор Димитров в Куинс
Снимка: Getty Images/Guliver

10183 0

Ракета №1 на България Григор Димитров и днес не успя да започне участието си на турнира в Куинс. Това ще бъде първо участие на тревни кортове за българина този сезон, където той триумфира през 2015 година.

Тази вечер по програма най-добрият български тенисист трябваше да играе мача си срещу младия канадец Феликс Оже-Алиасим, но заради дъжд отново програмата бе сериозно разместена. Григор трябваше да играе още във вторник, но тогава не се изигра нито мач на на кортовете в Куинс, тъй като през целия ден валеше.

За днес пък срещата му бе насрочена първоначално за около 19 часа, но отново заради времето няколко часа не се игра тенис. След като се подновиха двубоите мачът на Григор бе преместен за корт номер 1 и бе трети в програмата му, като преди него оставаше да приключо Люка Пуй срещу Джей Кларк. Към 21:30 обаче двамата все още бяха на корта и от организараторите взеха решение отново да преместят мача на Григор - за четвъртък.

Причината е, че вече започва да намалява видимостта там, а и прогнозата, според която отново ще има дъжд. От турнира пък искат да са сигурни, че ако започне двубоят днес, то ще приключи в рамките на деня. Канадецът е под номер 8 в схемата, а в световната ранглиста вече е номер 21. Българската звезда влиза в мача като номер 45 в света при мъжете след неубедителен дотук сезон.

А колко още години се надява да играе тенис Григор вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички