Обявиха новата програма в Куинс, срещата на Григор отново е последна

Във вторник не успя да се проведе нито един мач на кортовете в Куинс, тъй като през целия ден валеше. Първата среща на Григор Димитров също бе отложена, като преди това бе насрочена за последна на Централния корт.

Днешният ден бе едва третият в последните 18 години в турнира, в който не се изиграва нито една минута тенис. Организаторите вече обявиха програмата си за сряда. Програмата на Централния корт включва същите мачове като  има леки размествания в последователността им.

Дългочакан, макар и лек прогрес за Григор в световната ранглиста

Първата ракета на България Григор Димитров се изкачи с една позиция в световната ранглиста при мъжете. 28-годишният тенисист вече заема 45-то мяс...

Няма такива размествания обаче за мача на българина и канадеца Феликс Оже-Алиасим, който ще бъде последен четвърти. Това означава, че ако времето позволи, той ще трябва да се проведе във вечерните часове. Канадецът е под номер 8 в схемата, а в световната ранглиста вече е номер 21. Българската звезда влиза в мача като номер 45 в света при мъжете след неубедителен дотук сезон.

А колко още години се надява да играе тенис Григор вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!