Григор Димитров обяви колко още години се надява да играе тенис


Григор Димитров обяви колко още години се надява да играе тенис
Снимка: Getty Images/Guliver

6143 0

Българската звезда в тениса Григор Димитров призна, че има намерение да върви по стъпките на идола си Роджър Федерер и да остане на корта до сериозна за неговия спорт възраст. В момента хасковлията е на 28 години, но разкри, че се надява да играе още 10 години.

"Изключително съм благодарен за всичко, през което съм преминал. И със сигурност ще има още много в бъдеще. Надявам се, че имам още поне десет години на корта, още много неща ще ми се случат през тях, така че нямам търпение. Надявам се, че най-доброто предстои", сподели Димитров пред "Tennis World USA".

"Имах много важни моменти през този сезон. Но не бих променил много, защото се чувствам късметлия да имам правилните хора до себе си. Събрах огромно количество опит, както на корта, така и извън него. Не допускам някого до себе си току-така. Има толкова много зад един тенисист. Хората ни виждат само на корта, но ми се иска някой ден да надникнат и от другата страна и аз да бъда човекът, който ще им помогне за това. Всеки важен момент, пред който преминавам, ме кара да си кажа: "Ето, това ще е една хубава глава в моята книга някой ден". И искам хората да я прочетат", допълни звездата. Наскоро той призна, че все още има проблеми с контузеното рамо. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички