"Златните" Стоеви: Не можем да повярваме!


"Златните" Стоеви: Не можем да повярваме!

1079 0

Не можах да повярвам, че спечелихме, защото бяхме много притеснени през целия мач. Бяхме си поставили за цел златния медал и много се радвам, че успяхме да я постигнем, обяви Стефани Стоева след като със сестра й Габриела спечелиха златния медал на двойки от турнира по бадминтон в Баку.

"В първия момент не можех да повярвам, че спечелихме. Много съм щастлива, постигнахме целта, за която бяхме дошли", повтори я Габриела.

"Рускините ги познаваме много добре, изправяли сме се много пъти срещу тях.  Знаехме, че няма да е лесно, но преди мача седнахме и направихме тактиката с треньора. Избрахме правилната стратегия и дадохме 100 процента от себе си", разкриха още "златните" ни момичета.

"Преди срещата си казахме, че трябва още от началото да го поведем, да не им даваме лесни точки.  Публиката ни помогна много да се нахъсаме и да спечелим този мач. За първи път имаме толкова голяма агитка. Искаме да благодарим на останалите от нашия отбор, както и на волейоблистите", обясни Стефани. 

"Чувството да чуем химна на почетната стълбичка е уникално. Сега се концентрираме върху следващите турнири и дано да се класираме за олмипиадата в Рио", признаха двете. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички