Златният Карлос Насар се прицели в олимпийската титла!


Златният Карлос Насар се прицели в олимпийската титла!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3379 0

Световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар се прицели в олимпийската титла. 17-годишната звезда в щангите се завърна от шампионата на планетата в Ташкент и даде първи думи на българска земя след титлата.

"Този световен рекорд съм го поставял неведнъж на тренировка и се надявам да го подобрявам. От този момент насетне ще се боря за квота за Олимпиада, а дай Боже и за титла. Това е единствената ми цел, но по пътя натам искам да спечеля още медали.

Надявам се да направя рекорди в двете движения още на европейското първенство, което предстои. Целта ми обаче е да стана олимпийски шампион и тя все още не е постигната", каза Насар.

"Не го одобрявам (изключването на щангите), защото това е един достоен спорт, който през годините си е заслужил да бъде в олимпийското семейство. Ще бъде тъжно, ако го махнат. Засега нищо не се знае и е прекалено рано да се говори. Каквото знаете вие за Лос Анджелис, това знам и аз", добави той.

Ето и как Насар коментира сравненията с Наим Сюлейманоглу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички