Зауерланд: Кобрата ще има мач с Джошуа през ноември или март


Зауерланд: Кобрата ще има мач с Джошуа през ноември или март
Снимка: БГНЕС

1703 0

Специално пред новините на "Нова" промоутърът на Кубрат Пулев Кале Зауерланд обяви, че българският боксьор ще излезне за титлата на IBF срещу Антъни Джошуа през ноември 2017 или март 2018.

Освен това Зауерланд коментира и шансовете на Кобрата да се бие с Карлос Такам.

"За нас основното нещо е, че Кубрат Пулев е в позиция на претендент. Той ще се бие за световната титла. Въпросът е срещу кой. И ние, и Кубрат предпочитаме да се бием с Антъни Джошуа, отколкото да се бием за вакантния пояс. Опитваме се да стигнем до споразумение, което да задоволява всички страни", заяви Зауерланд пред "Нова".

"За нас най-важното нещо е да се бием с шампиона в тежка категория и това е Антъни Джошуа. Този мач ще се случи. Големият въпрос е кога ще се проведе - през ноември тази година или през март. Това е единственото нещо, което трябва да бъде решено.

Карлос Такам има мач през юни. Сигурен съм, че ако се наложи, ще бъде готов да се бие за световната титла. Познавам добре неговия промоутър. Още не сме преговаряли с Такам, но не съм сигурен дали той ще бъде другият претендент за вакантната титла. Изглежда очевидно да е той, но не е задължително", завърши Кале Зауерланд.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички