Хърн разкри графика на Джошуа, Кобрата не фигурира в него


Хърн разкри графика на Джошуа, Кобрата не фигурира в него
Снимка: БГНЕС

1805 0

Промоутърът на световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн разкри какви ще са следващите мачове на клиента му.

Така чаканият мач от българските фенове между Джошуа и Кубрат Пулев по всичко личи, че няма да се състои, след като Хърн разкри следващите три мача на британеца.

"Мисля, че всеки фен на Антъни, а лично аз съм най-големият му фен в целия свят, иска да го види в следващите му три мача със следните съперници - Владимир Кличко, Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Това ще бъдат следващите му битки", заяви Хърн пред "Сън".

"Абсолютно никой не иска повече от Антъни да види на ринга Тайсън Фюри. Такъв мач би бил най-голямата възможна битка в света на бокса. Би било истинско зрелище да го видим", сподели още промоутърът на Антъни Джошуа.

"Изпратили сме писмо до IBF, няма да ги чакаме да си преговарят Кличко и Джошуа за реванш, да си се мотаят. Ние настояваме да се играе този мач. Възможно е мачът за световната титла да е в България, много ще се радвам да победя пред родна публика", сподели Пулев.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички