Защо отпадна битката на Кубрат Пулев за европейската титла?


Защо отпадна битката на Кубрат Пулев за европейската титла?

13756 0

Кубрат Пулев няма да се бие за европейската титла срещу Мариус Вах. Това стана ясно, след като Кале Зауерланд обяви пред "Билд", че целите на българина са много по-високи от това стъпало. Както е известно, Кобрата е европейски шампион, но въпреки това битката се очакваше с интерес, тъй като полският боксьор щеше да е най-сериозното препятствие пред Пулев след битката срещу Владимир Кличко.

Пред "Нова телевизия" обаче Кубрат обяви, че не се е отказал от титлата. В клуба явно е настъпила някаква грешка и се е стигнало до ниска форма на комуникация между българина и немския му клуб, довела до неразбирателството.

Аз не се отказвам. Тук има малко разбирателство, това е самата истина. Аз им казах още преди месец, че мина много време и трябва да защитаваме и европейската титла. Лека дезорганизация в клуба, за която трябва да питате Кале Зауерланд. Сега обаче играем също за доста престижен пояс", коментира Пулев за NOVA.

Това не е първият случай, в който от "Зауерланд" се дънят. Преди битката срещу Владимир Кличко от немския клуб го подготвиха за боя с двубой срещу Ивица Перкович - анонимен боксьор, който беше "уреден" едва 24 часа преди гала вечерта, в която Пулев трябваше да се бие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички