Кубрат Пулев преди мача: Правя го за българската публика


Кубрат Пулев преди мача: Правя го за българската публика
Снимка: БГНЕС

1195 0

Кубрат Пулев разкри как се подготвя за предстоящия си в София мач срещу Самюел Питър, известен с прякора си "Нигерийския кошмар". Мачът е на 3 декември в "Арена Армеец", а в момента Кобрата тренира в Германия.

"Тук тренирам, тъй като има много спаринги, тук съм по-концентриран, тъй като ми ги няма приятелите, не се разсейвам, тренирам по два пъти на ден, интензивно, за да имам сила трябва да тренирам здраво, за бокса трябва специална сила", коментира Кобрата пред Нова тв.

"Тренирам защита, върху това трябва постоянно да се работи", допълни още българският боксьор.

Пулев коментира пред Нова телевизия, че му е малко странно, че ще играе в София. Той обаче заяви, че го прави заради българските фенове - за да имат повече възможност да се насладят на шоуто. "Правим мач в България, тъй като им бях обещал, правя го за българската публика, Андреа ще реши в последния момент дали ще дойде на мача, нито ще ми пречи, нито ще ми помага, ще има доста хора, които са доста известни хора, поканили сме хора от различни сфери на живота, актьори, политици, когато има атмосфера, когато пулбиката е българска, няма по-хубаво нещо".

"Проверяват ме редовно, не знам дали съперниците ги проверяват като мен, но витамините са ми като на студент 3-ти курс. Ям месо, паста, вечер - месо, риба, такива неща. Зрителите да дойдат да подкрепят, да дойдат да направим една победа заедно", завърши Пулев.

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички