Възможно ли е да отнемат пояса на Нурмагомедов?


Възможно ли е да отнемат пояса на Нурмагомедов?
Снимка: Getty Images/Gulliver

3845 0

ММА шампионът Хабиб Нурмагомедов победи Конър Макгрегър, но не получи пояса след триумфа си заради масовия бой, който бе предизвикан в залата след двубоя. Сега големият въпрос е може ли спечеленият пояс да бъде отнет от Нурмагомедов?

Според шефа на UFC Дейна Уайт има такава вероятност, но при едно условие. Междувременно той обяви случилото се за неприемливо и нещо, което не се е случвало никога в историята досега. "Има голяма вероятност да го направим, ако той бъде наказан задълго от Държавната спортна комисия в Невада", обясни Уайт, но по-голяма остава вероятността шампионът да се размине само с финансова санкция, която няма да е никак малка.

В правилата на MMA пък няма обособено такова при подобен случай. Единственото клауза, която има е че от екипа на един борец нямат право да се намесват по какъвто и да е начин в срещата. Всички тези сцени обаче се разиграха след края на срещата и след отказването на Конър Макгрегър. 

АРЕСТУВАХА ХОРА ОТ ЩАБА НА ХАБИБ (ВИДЕО)

Междувременно Уайт коментира и арестите след масовия бой, при които бяха арестувани хора от щаба на Хабиб. "Тези момчета ги очакват големи неприятности. Те бяха арестувани и сега ще се повдигнат и обвинения срещу тях. Не мисля, че те ще получат някога отново визи и ще могат да се завърнат в страната. Не смятам, че все още осъзнават какво се случи".

Сумата, за която двамата се биха не бе също никак малка. Колко точно може да видите в този материал

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички