Втори кръг на Squash League 4You - много адреналин и емоции


Втори кръг на Squash League 4You - много адреналин и емоции
Снимка: Squash League 4You

2306 0

От 12-ти до 14-ти май в Orange Fitness се проведе втори кръг от Squashleague 4you, който е част от веригата Ранкинг турнири провеждани от Българска федерация по скуош. Общо 74 участници премериха сили, което е рекорден брой за Squash League 4you. Зрителите се насладиха на много оспорвани и драматични мачове.

В категория "Advanced" Георги Пенчев защити титлата си от миналият кръг срещу Стефан Харбов с резултат 2:0 гейма. Изненадата в турнира поднесе Димчо Цончев които стигна до полуфинал, но загуби от Харбов с 2:1 гейма. В спора за третото място Роман Голиков и Димчо Цончев поднесоха истинско зрелище на корта, с резултат 2:1 гейма и 16:14 в третия. Победата отиде при Голиков.

В категоритя "Amateur" участваха 40 мъже. На полуфинала Петър Личев отстъпи с 2:1 гейма на Петър Мавров, който се класира на първия си финал в лигата. В другия полуфинал Стефан Урилски победи с 2:1 гейма Светломир Стоянов. На финала шампиона от първи кръг Урилски отстъпи титлата на Петър Мавров с 2:0 гейма. В спора за трето място Светломир Стоянов победи с 2:1 гейма Петър Личев и грабна бронза.

При жените също имаше разместване в челната тройка. На полуфинала победителката от първи кръг Станка Далекова загуби от Симона Линчева, а Лора Браниславова победи Ваня Станчева. На финала Линчева се наложи с 2:1 гейма над Браниславова и грабна титлата. Станка Далекова спечели бронза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички