Скуошът е на мода - време е за втория турнир от Squash league 4 you


Скуошът е на мода - време е за втория турнир от Squash league 4 you
Снимка: Squash League 4 You

2632 0

Слънчева събота и дъждовна неделя - това вещаят синоптиците за почивните 13-ти и 14 май, но времето няма как да попречи на втория за годината турнир по скуош, част от Squash league 4 you.

Squash league 4 you е част от веригата "Ранкинг Турнири по скуош" организирана с подкрепата на Българска Федерация по скуош. Тази година в Squash league 4 you влизат четири състезания - на 25 - 26.02.17, 13 - 14.05.17, 30.09 - 01.10.17, 02 - 03.12.17. Мястото на провеждане е "Ориндж Фитнес" София, мол "Парадайс", етаж 3.

Състезанието през този уикенд (13 - 14 май) всъщност ще започне в петък вечер поради голям интерес от любителите на скуоша. Фаворитите Георги Пенчев и Стефан Урилски при мъжете и Станка Далекова при жените, които победиха на първия турнир, ще премерят сили с нови участници. Броят на желаещите при мъжете е над 50, а при жените - 15.

Всички кръгове на Squash league 4 you се провеждат в "Ориндж Фитнес", Paradise Center в София. Всеки, който има желание може да участва и може да се запише на нашата Facebook страница "Squash League 4You". Имаме и сайт - www.squashleague-bg.com, а желаещите да се запишат могат да го сторят на нашите телефони 0886 497 080 - отговаря Бистра, 0889 800 695 - отговаря Костадин, както и на телефоните на "Ориндж Фитнес". Има осигурени много награди от нашите спонсори и партньори.

Благодарим на Actualno.com и Sportlive.bg, на сребърните ни спонсори ресторант Infinity Garden и туристуческа агенция MY TRIP, бронзовият ни спонсор Minkov Brothers и нашите партьори - спорта марка за скуош KARAKAL, COMPRESSPORT, BODY HEALTH AND LIFE, MAGIS landscape studio, PETROVA PASTRNERS, fast food FIXMIX, минерална вода BORJOMI, Racket Power и нашите домакини "Ориндж Фитнес". Всички са добре дошли, за да усетят магията на скуоша и да погледат отблизо истинската игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички