Много драма и наелектризираща игра в първата българска скуош лига (ВИДЕО)


Много драма и наелектризираща игра в първата българска скуош лига (ВИДЕО)
Снимка: Squash League 4 You

2711 0

В страхотно забавление за всеки участник се превърна първото издание на "Squash League 4You". То се проведе в "Ориндж Фитнес" София, мол "Парадайс" през изминалите почивни дни (25 – 26 февруари).

При мъжете на ниво "аматьори" на финала един срещу друг се изправиха Стефан Урилски и Васил Станев. Мачът се превърна в истинска битка, точно както трябва да бъде на финал. Победата, в крайна сметка, измъкна Стефан, с драматичните 2:1 гейма. Трети се класира Калоян Миланов.

При по-напредналите финалът беше спечелен от Георги Пенчев, който на финала победи с 2:0 гейма (11:7, 11:8) Стефан Харбов. Трети остана Георги Топчиев.

 

Надпреварата при жените също не мина без емоции. И там финалът на ниво "аматьори" мина през пълен формат. С 2:1 гейма титлата грабна Станка Далекова, която надделя над Даяна Каназирева. С бронза се окичи Симона Линчева.

Вторият кръг на скуош лигата ще се състои на 13-14 май, трети кръг - 30.09 -01.10 и четвърти ще е на 02-03 декември. Всички кръгове се провеждат в "Ориндж Фитнес", Paradise Center в София. Всеки, който има желание може да участва, може да се запише на нашата Facebook страница "Squash League 4You" или на www.squashleague-bg.com, а желаещите да се запишат могат да го сторят на следните телефони: 0886 497 080 - Бистра, 0889 800 695 - Костадин, както и на телефоните на "Ориндж Фитнес".
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички