Юсейн Болт отправи брутално послание към атлетите на Олимпийските игри в Токио


Юсейн Болт отправи брутално послание към атлетите на Олимпийските игри в Токио
Снимка: Getty Images

2866 0

Преди 11 години ямаецът Юсейн Болт, с прякор "Светкавицата", записа два световни рекорда, които до ден днешен не са подобрени, а няма и изгледи това да се случи скоро...

На Световното първенство по лека атлетика през 2009 година Болт спря хронометрите на 9.58 в спринта на 100м и на 19.19 в този на 200м. Сега, eдин месец преди старта на Летните олимпийски игри в Токио, бившият спринтьор използва живото предаване на МОК (Международен олимпийски комитет) в една от социалните мрежи, за да изрази мнение дали ще загуби постиженията си:

"Уверен съм, че рекордите няма да бъдат подобрени. Не казвам, че това няма да се случи, но не мисля, че спортистите са на достатъчно ниво, за да избягат дистанциите за 9.58 секунди или 19.19 секунди. Ще видим какво ще се случи", каза Болт за предстоящите Олимпийски игри - Токио 2020.

Юсейн Болт прекрати кариерата си през 2017 година и до този момент е единственият спринтьор в историята с 8 олимпийски златни медала - по 3 на 100 и 200 метра и 2 с щафетата на Ямайка на 4х100м. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички