Украински коментатор: Пулев потресе Кличко и разкри слабите му места, постъпиха абсурдно с екипа му


Украински коментатор: Пулев потресе Кличко и разкри слабите му места, постъпиха абсурдно с екипа му

39824 0

Украински боксов коментатор напълно разби всички коментари на знайни и незнайни разбирачи в този спорт за слабото представяне на Кубрат Пулев в боя срещу Владимир Кличко на 15 ноември в Хамбург. Името му е Вячеслав Поночовни, а коментарите му напълно реабилитират както самочувствието на Кобрата, така и това на феновете му. Четете:

За мен тази битка беше доста интригуваща, напрегната и драматична, както се и очакваше от такъв мач. Когато проучвах Кубрат Пулев (следих го от рано, гледах и коментирах много негови мачове), разбрах, че това момче действително може да бъде достойна конкуренция. Така и стана, въпреки че Пулев изпада три пъти в никдаун и загуби с нокаут, нищо особено, но в боя ние видяхме, че и Владимир Кличко бе достатъчно сериозно потресен, особено в началото от жестокото кроше, а и в хода на битката той пропусна удари. Аз вече не помня кога за последен път Владимир Кличко е бил в толкова неловко положение в хода на боя. Пулев намери слабите места у Владимир и ги демонстрира.

Друга работа е, че това не му помогна в крайния резултат, той все пак загуби, но боят действително бе много ярък. Аз мисля, че в последно време даже е трудно да го сравним с който и да било друг мач на Владимир по напрежение, по блясък и по драматизъм.

Дали съм усещал, че Кличко може да загуби? В професионалния бокс всеки може да загуби. Не съм мислил, че Кличко може да засгуби, но усещах, че може да има сериозни проблеми. Още в първите секунди ние всички видяхме как Владимир получи кроше, но опитът му помогна да вземе всичко под контрол. Тогава у всички се появиха емоции. какво начало! Всички мислеха, че крошетата на Владимир ще заработят както обичайно и той ще приключи всичко достатъчно уверено. Но когато Пулев започна да пуска в действие своето кроше, ние видяхме, че конкуренцията на Владимир по отношение на крошето, е много добра. Пулев демонстрира добър ляв прав, даже по-добър от този на Владимир. Това бе странно, ночаквано за мнозина.

За един от трите нокдауна, в които изпадна българинът, Поночовни коментира: Такъв удар не би могъл да издържи всеки. Сваляме му шапка, че издържа няколко. Но какво да направиш? Той сам си е виновен, че се отвори при удара.

Що се касае до психологическата устойчивост, на Пулев всичко си му е наред. Той бе спокоен, имаше каменно изражение на лицето, по което не можеш да прочетеш какво мисли. Никаква нервност не видях. А по отношение на това, че не се яви на пресконференцията, това може да бъде разбрано от човешка гледна точка. Той пристигна със своя отбор, който съставлява повече от двама човек,а а допуснаха него и още двама. Останалите не можаха да влязат. Това е абсурдно, наистина. Това е работа на мениджъра. По мое мнение Бенте (Бернд Бенте- бел. ред.) не ги е допуснал. Напълно нормална реакция на човек, който иска да бъде съпроводен от отбора си. Не виждам в какво не е бил прав. Мисля, че е прав.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички