Боксов спец: Пулев извади най-доброто от Кличко


Боксов спец: Пулев извади най-доброто от Кличко

2754 0

Успявайки да се противопостави на световния шампион в тежка категория при професионалистите Владимир Кличко, Кубрат Пулев е успял да извади на показ най-доброто от украинеца. Това мнение изрази боксовият специалист Дейвид Грейсман, който пише за специализираните издания "BoxingScene" и "The Ring magazine".

"Победата над Кубрат Пулев може би не беше най-интересното представяне на Кличко за последните девет години, откакто Владимир срещна Самюел Питър, когато украинецът три пъти беше в нокдаун. Да, Пулев не е най-силният съперник в кариерата на Кличко, но българинът е този боксьор, който успя да покаже най-доброто от Кличко. И всичко това е защото успя да разбие любимата тактика на Кличко – постоянните леви прави и клинч“, коментира специалистът.

"Кличко направи страхотно шоу, не за него, а за нас – американските зрители. Това беше този Владимир, който ние очаквахме да видим. Надяваме се, че няма да е за последен път", допълва Грейсман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички