Прима на гимнастиката ни скочи на Кобрата и Боби Михайлов


Прима на гимнастиката ни скочи на Кобрата и Боби Михайлов
Снимка: БГНЕС

2235 0

Голямата българска гимнастичка Симона Пейчева, която сложи край на кариерата си, възнегодува срещу лековатото отношение на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев и на шефа на БФС Борислав Михайлов към този спорт.

Както е известно, и двамата изтъкнаха трудността на своите спортове - съответно бокса и футбола, сравнявайки ги с художествената гимнастика. Пулев стори това след загубата си от Владимир Кличко, а Михайлов - след 1:1 на националния отгбор с Малта в София.

"Футболът не е художествена гимнастика!", заяви Боби Михайлов. "Боксът не е художествена гимнастика!", каза Кубрат Пулев. Ами ДА,не е! Че ако трябваше футболистите да издържат нашите тренировки, трябваше да реанимират с по седмици! А ако случайно се научат, могат и да се класират за някое световно или европейско! Че вече не помня от кога не сме ги виждали на тези форуми!“, написа Пейчева на профила си във Фейсбук.

Тя не подмина и Кобрата:

"А и Кобрата много да не знае! Какво им става на всички,че само се сравняват с Нас! Ами,искам им се ! Ние поне сме си спечелили световните титли! Евала момичета“, написа гимнастичката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички