Ужасна трагедия! 26-годишен колоездач почина след падане в пропаст


Ужасна трагедия! 26-годишен колоездач почина след падане в пропаст
Снимка: iStock

3347 0

Тежък инцидент отне живота на колоездач! 26-годишният Джино Медер почина от нараняванията си, които получи при падане в пропаст по време на Обиколката на Швейцария, съобщи неговият отбор Бахрейн-Викториус.

"Въпреки страхотните усилия на феноменалния персонал в болница Чур, Джино не успя да преодолее това, неговото последно и най-голямо предизвикателство, и в 11:30 сутринта се сбогувахме с една от ярките светлини на нашия отбор", се казва в официалното съобщение за кончината на колоездача.

Изказваме нашите най-дълбоки съболезнования на семейството и близките му и нашите мисли са с тях в този труден момент. Bahrain Victorious ще се състезава в негова чест, запазвайки паметта му по всички пътища, по които караме. Ние сме решени да покажем духа и страстта, които Джино показа, и той винаги ще остане неразделна част от нашия екип", написаха още от Бахрейн-Викториус.

Представителят на Швейцария се сблъска с друг състезатели по време на спускане. Мантинелата не успя да го спре и той се озова в дерето край шосето. Медер бе откаран в болница, където лекарите обаче не успяха да го спасят.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бившият президент на Милан Силвио Берлускони почина на 86-годишна възраст

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички