Топ съвети как да изберете сайт за залози с добри практики за разумна игра


Топ съвети как да изберете сайт за залози с добри практики за разумна игра
Снимка: iStock

1162 0

Все по-често ще открием, че някои от големите букмейкъри започнаха по-активна реклама в родния ефир, но това не трябва да ни изненадва особено. Правилата се промениха, но дори изготвянето на такава реклама не само не трябва да бъде подвеждаща, но ясно и точно да напомня какъв точно вид забавление ще бъде предложен на всеки играч.

Винаги сме способни да открием неутралната гледна точка, както и тук, където Bwin е разгледан в това ревю и се разкриват всички потенциални възможности, които могат да зарадват всеки един истински почитател. Точно там винаги се крие и основното портфолио на всеки бранд, както и оценка на силните и слабите страни.

Все пак сме сигурни, че много често има клиенти на този вид услуги, които се чудят на кого точно да заложат. Не е тайна, че можем да забележим наличието на слогана, който гласи, че това забавление е за личности над 18-годишна възраст, а добрите практики ще ни покажат, че в онлайн платформата винаги има секция за разумна игра, безопасна игра или евентуално за асистиране при игра с по-грешни практики.

Докато избираме конкретен бранд, на когото да заложим, нека започнем с някои основни елементи и стъпки, които винаги трябва да направим, при това още преди поставянето на нашата първа прогноза.

Започваме с добре познатата опция за поставяне на лимит при правенето на депозит. Задължително е да изберем сума, с която да играем и най-лесният вариант да изберем точно такава е с откриването на точно тази цифра, която по никакъв начин няма да промени начина ни на живот. Няма как да ви дадем точен пример, особено след като всеки има различен стандарт, но след като изберем тази сума, лесно можем да настроим профила си да не приема повече от нея. Избираме и срокът, в който това ограничение да е в сила, поради простата причина, че когато е активна, надвишаването на депозити е просто невъзможно. Още в самото начало премахвате шанса за неразумната игра.

Следващата важна опция е да изберем колко време да прекарваме в дадена платформа. Със сигурност е приятно да преследвате риска и да играете с други играчи – някои игри го позволяват. Проблемът е, че често даден клиент може да изгуби представа за времето и точно това също не се смята за положителна практика. Разумната игра може да се контролира с помощта на нотификации, които напомнят колко време е минало. Това звучи странно, но когато играта стане интересна, някои клиенти са способни да изгубят представата за времето.

Една много важна опция, която трябва да присъства в портфолиото на всеки бранд е за онази, която позволява на всеки клиент да деактивира профила си за определено време, дали това ще бъдат 24-48 часа, седмица, месец или повече, няма никакво значение. Идеята тук е, че когато даден клиент започне да прекалява със своята игра, той бавно и сигурно се поддава на други не толкова добри практики. Веднъж активирана, тази функция официално спира да приема всякакви депозити и не позволява на клиента да играе. В близкото бъдеще се очаква, че когато същата е активна при един бранд, данните и информацията за клиента се разпращат и до всички останали онлайн платформи, за да няма изкушения.

Идеята е, че когато един клиент показва симптоми на неразумна игра, той може да елиминира всички главоболия, при това колкото се може по-бързо. Това от своя страна е повече от прекрасно предложение, защото оставя време за почивка и отделяне от тази сфера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички