СНИМКИ: На 38 години Франк Мир свали 18 кг. за 4 месеца!


СНИМКИ: На 38 години Франк Мир свали 18 кг. за 4 месеца!
Снимка: Getty Images

4346 0

Всички знаем каква трансформация във физическата си форма претърпя Кубрат Пулев през 2018 година, преди мача си с Хюи Фюри в "Арена Армеец". Тогава той свали 7 кг. и стегна тялото си значително. Подобна трансформация е преминал и неговият съперник тази вечер на събитието Triad Combat - Франк Мир.

През 2018 година американецът тежи около 136 кг. За 4 месеца бившият шампион на UFC успява не само да свали от теглото си - става 118 кг., но и да стегне мускулите по тялото си. Мир прави промяната в тялото си преди двубоя с Фьодор Емелианенко в Bellator MMA, но, за съжаление, губи мача. Тогава той е на 38 години, почти на колкото беше Кобрата, когато промени своето тяло.

Интересно е да се отбележи, че трансформацията на Мир идва след скъсването му с UFC през 2017 г. и дебюта му за Bellator MMA на 28 април 2018 г. В мача срещу Емелианенко американецът губи след технически нокаут в първи рунд. Като цяло в новата компания Франк Мир губи 2 пъти и успява да победи само веднъж - срещу Рой Нелсън през 2019-а. Moжете да видите трансформацията на Кубрат Пулев от 2013 г. до 2018-а тук.

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички