След над 3-годишни усилия: Мечтата на Българска Асоциация Мини Футбол за собствена база напът да се осъществи


След над 3-годишни усилия: Мечтата на Българска Асоциация Мини Футбол за собствена база напът да се осъществи
Снимка: Българска Асоциация Мини Футбол

1283 0

След повече от тригодишни усилия мечтата на „Българска Асоциация Мини Футбол“ да има собствена база е напът да се реализира. Съпредседателят на БАМФ Петър Дилчев подписа договор със Столична община за отдаване на стадион "Горубляне", където ще бъде изградена нова модерна база за развитие на масовия спорт и целите на организацията.

Комплексът ще има четири игрища за мини футбол, ще бъде изградена съвременна писта за лека атлетика, предвижда се още стрийт фитнес и детска площадка. Изграждането ще се реализира съвместно с Български футболен съюз по програма на ФИФА, обясниха от асоциацията.

Оттам изказаха благодарности към Столична община, Столичния общински съвет и към Председателят на Столичния общински съвет - Георги Валентинов Георгиев, както и на Председателят на Комисията за децата, младежта и спорта – Татяна Николова Георгиева, за оказаната подкрепа в реализирането на инициативата и съдействието в решаването на всички съпътстващи казуси.

"Искаме също да благодарим за подкрепата и съдействието към проекта на район Младост, и Арх. Стефан Стефанов, както и на ИК Горубляне. БАМФ изказва специални благодарности към Петър Дилчев и всички колеги от София за положените многогодишни усилия, за да се сбъдне мечтата да имаме собствена модерна база", споделят от Българска асоциация Мини Футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички