Борислав Михайлов награди героите от Словакия


Борислав Михайлов награди героите от Словакия
Снимка: Българска асоциация мини футбол

690 0

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов, награди националите на България по мини футбол за прекрасното им представяне на Европейското първенство в Словакия. "Лъвовете" завоюваха бронзовите отличия, а доза антикъсмет ги спря от истински триумф в турнира.

Бившият страж поздрави българските състезатели във своята "Фейсбук" страница и заяви, че ако футболистите продължат в същия дух, ще пожънат още успехи.

"Днес имах удоволствието да наградя футболистите и треньорския щаб на националния отбор по мини футбол за великолепното им участие на европейските финали в Словакия, където тимът ни завоюва бронзовите медали.

Още веднъж искам да ги поздравя за изключително достойното представяне на шампионата, с което ни накараха да се гордеем като българи. Тези момчета доказаха, че с характер и сплотен колектив няма невъзможни мечти. Това е първият медал за страната ни на континенталната сцена в тази разновидност на футбола, но - ако продължават да работят по същия начин, съм сигурен, че няма да е последният", написа Михайлов в социалните мрежи.

Ето кой е най-вероятният нов наставник на националния отбор по футбол на България

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички