Скандал между олимпийските ни плувци, Йосиф Миладинов нарече Антъни Иванов "смешник"


Скандал между олимпийските ни плувци, Йосиф Миладинов нарече Антъни Иванов "смешник"
Снимка: Getty Images/Guliver

4216 0

Допинг скандалът в родното плуване продължава да бъде повод за спорове и разправии. Този път в конфликт влязоха едни от най-популярните състезатели у нас - Антъни Иванов, както и изгряващите звезди Йосиф Миладинов и Калоян Лефтеров.

Тримата си спечелиха квоти за Олимпийските игри в Токио. Те влязоха в конфликт под публикация на Иванов в личния му профил в социалната мрежа "Фейсбук". В нея той е споделил мнение и коментира лагера на националите на Дианабад. Именно на него са и Миладинов, и Лефтеров.

Те реагираха на думите на Иванов и Миладинов дори се обърна към него със "смешник". Лефтеров пък го обвини, че няма никакъв морал. Припомняме, че Антъни Иванов отказа да се състезава за националния отбор, докато няма промяна.

"Няма да има нито истина, нито промяна. Всички са пили едно и също, който е хванат, хванат. Най-жалкото е, че очаквах повече от някой хора, които си мълчат и се крият защото ги е страх. Няма как да бъдеш голям спортист ако не си голям човек. Да се крият на Дианабад и това е. От тук нататък, ако ще и световни рекорди да направи някой подготвял се по тези лагери няма да повярвам, че е чист. Смешно е. Живи и здрави това е последният ми коментар по темат" - бе коментарът на Антъни.

"Кой се крие смешник?! Вече прекаляваш с тези твои изказвания. Ако имаш нещо към нас или към мен ще чакам като си дойдеш да ми го кажеш в очите!" - бяха думите на Миладинов. 

"От какво се крием ,не мога да разбера??? Повече не мога да слушам твоите изказвания. Никакъв морал!" - написа Лефтеров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички