Шампионът Насар разкри голямата си цел след световния рекорд: Искам злато в Париж!


Шампионът Насар разкри голямата си цел след световния рекорд: Искам злато в Париж!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3028 0

Големият шампион на България Карлос Насар се прибра в у нас, след като спечели европейската титла в категория до 89 килограма на шампионата по вдигане на тежести в Ереван. Той сподели, че сега най-голяма му цел е медал от Олимпиадата в Париж.

"Страхотно се чувствам, това беше голяма победа за мен. Успехите не ме главозамайват. Концентрирал съм се към Олимпиадата. Винаги отивам за златен медал на състезание. Винаги може да стане всичко, докато не го взема. Имам още резерви и мисля да го покажа на други състезания. Винаги съм бил концентриран само върху спорта", каза Насар пред медиите.

Българският щангист Карлос Насар стигна до своята първа европейска титла за мъже вчера. Наред със златния медал Насар подобри и световния рекорд в двубоя, завършвайки със сбор от 395 кг в двете движения, подобрявайки с 3 кг предишното върхово постижение, което бе дело на италианеца Антонино Пицолато. 

"Тренировки и режим е рецепта за успеха. С италианеца щеше да е по-изтощаващо като опити. Много бях разочарован като разбрах, че няма да участва. Подготвям се, както съм се подготвял досега. Моята цел е Олимпиадата. Ще направя всичко възможно да успея", заяви Насар на летище "София"

ВИЖТЕ ОЩЕ: Велик! Карлос Насар грабна златото и постави нов световен рекорд

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички