Селекционерът на щангистите: Ще се представим достойно на европейското


Селекционерът на щангистите: Ще се представим достойно на европейското

1052 0

"Мисля, че ще се представим достойно на европейското първенство”. Това каза старши треньорът на националния тим по щанги Иван Иванов, предаде БГНЕС.

От 9 до 20 април ще се проведе европейското първенство по вдигане на тежести в Норвегия. Първата група български щангисти заминава този петък рано сутринта с полет през Мюнхен, а втората на 14 април.

"Започнахме доста късно подготовката. Опитахме се да се доближим до резултати, които ни устройват. Тук са Владимир и Васко, които са единствените ни призьори и на тях се разчита най-много. С оглед на периода, който сме се готвили, мисля, че ще се представим достойно на състезанието", каза Иванов.

"Ситуацията покрай нас ежечасно се променя – като слухове, като всичко и това рефлектира върху състезателите. Постоянно им повтаряме, че нещата не стоят по този начин. Няма как да ги изолираме и единственото, което можехме да направим, е с действия да покажем, че не е това, което се пише в медиите. От четирите момичета, две от тях нямат 18 години, но разчитаме на всички тях да влязат в шестицата. Нашият спорт е тежък и контузиите са неизбежни. Въпросът е да бъдат минимални, за да има тренировъчен процес. Като цяло отборът е здрав”, допълни селекционерът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички