Рони О'Съливан с откровен коментар след триумфа на UK Championship


Рони О'Съливан с откровен коментар след триумфа на UK Championship
Снимка: Getty Images

3800 0

Легендарният Рони О'Съливан бе щастлив след спечелването на осмата си титла от UK Championship, но но полетя в облаците и направи откровен коментар след победата:

*Припомняме, че късно снощи (3.12.) той надви Динг Дзюнхуей с 10:7 фрейма и вече има 22 трофея от "Тройната корона" (ВИДЕО).

"Обичам да играя и да се състезавам. Хареса ми това, че тази вечер използвах главата си, защото съм наясно, че хората очакват от мен да играя перфектен снукър. Аз исках просто да изляза на масата и да се постарая здраво, пък ако спечеля - чудесно, ако ли не - поне да съм дал най-доброто от себе си", обясни Рони на пресконференция, а след това добави:

"За мен беше чест да се изправя срещу Динг. Той е много класен играч и човек. Знам, че много хора в Китай гледаха финала и го подкрепяха. Направихме добро шоу".

"С годините оценявам мачовете по различен начин. Сега вече съм много по-опитен и не се паникьосвам толкова, колкото преди. Не се и притеснявам", констатира О'Съливан, а за финал призна, че няма да му е лесно да спечели нова световна титла:

"Световното първенство ще е трудна задача, защото продължава 17 дена. Чисто физически ще е трудно за играчи като мен, като Джон Хигинс и като Марк Уилямс. В турнирите, които продължават само по една седмица ни е по-лесно. Все пак е лудост, нали!? Това, че сме на по 48 години и все още успяваме да печелим турнири...".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички