25-годишен китаец "ошамари" Рони О'Съливан на 1/4-финалите в Ухан (ВИДЕО)


25-годишен китаец "ошамари" Рони О'Съливан на 1/4-финалите в Ухан (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1960 0

Световният №1 в снукъра - Рони О'Съливан, допусна тежка загуба на 1/4-финалите на турнира в Ухан.

Пътят му към предпоследното "стъпало" бе спрян от 25-годишния китаец Лю Хаотиан (№41 в ранглистата), който го надви с категоричното 5:1 фрейма!

Противно на очакванията, Рекатата изигра доста слаб мач и направи изключително много непредизвикани грешки, позволявайки на съперника да се връща на масата и да я разчиства. 

Хаотиан дръпна сравнително бързо с 4:0 фрейма, реализирайка два брейка от по 76 и 66 точки. В петата партия Рони напомни за себе си със сенчъри от 101, но впоследствие загуби с 30:75 шестия фрейм, а с това и самия четвъртфинал.

Иначе, по пътя към тази фаза от турнира, О'Съливан бе надвил Марк Дейвис (Англия) с 5:1, Панг Джунсу (Китай) с 5:4 и Юан Сиджун (Китай) с 5:1.

Сега единият 1/2-финал в Ухан ще бъде Ву Ийзе (Китай) - Джъд Тръмп (Англия), а другият ще е между Лю Хаотиан и Али Картър.

*Припомняме, че в средата на месец септември Рони О'Съливан спечели турнира в Шанхай, а в интервюто си след триумфа разкри своята тактика и заяви, че "понякога снукърът може да бъде много труден, а друг път - много лесен".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички