Раева избухна: Давате ли си сметка какво причинявате на Цвети?


Раева избухна: Давате ли си сметка какво причинявате на Цвети?

2294 0

Илиана Раева защити себе си и федерацията от жестоките критики, които бяха отправени от всички страни относно начина, по който оттам реагираха преди и след случилото се с Цветелина Стоянова, която продължава да се бори за живота си в "Пирогов" след опит за самоубийство.

Раева заяви, че е пълно безумие да се мисли, че някой е искал да махне Стоянова от отбора.

СНИМКА: Ето последния разговор между Цвети и Илиана Раева

"Толкова безумни неща се изписаха, че сме искали да я махнем от отбора. Ние я убеждавахме до последно да остане и да се състезава. Момичетата ходиха и я молиха да участва. Аз я поканих вкъщи и я убеждавах. Тя повтаряше - не искам и не искам да играя", коментира Раева пред bTV и заяви, че всички, които са били противници на федерацията и отбора около ситуацията, ще повлияят зле на Цвети.

"Дават ли си сметка тези хора, тези озлобени хора, изпълнени с омраза към отбора, гимнастиката, към мен и треньорката, какво причиняват в този момент на Цвети? Да даде Господ това дете се оправи. Ако това дете разбере какво причинявате на най-близките й хора, на отбора, на Ина и на мен, давате ли си сметка какъв товар хвърляте върху нея? Имате ли сметка какво изсипвате върху това фантастично, красиво и нежно дете, което унищожавате в момента? Ние ще оцелеем и отборът ще го има. Никой няма да го унищожи и той ще излезе от този ад", казва още Илиана Раева.

Илиана Раева се обърна към "излезлите от мишите си дупки"

"Защо никой не се интересува къде е била в последните три дни, защо така нападнахте федерацията. Защо не потърсихте баба й, която каза - спрете да нападате Илиана. Защо не чухте баща й, който всъщност, не съм го виждала от десет години. Как можахте да направите това с националния отбор? Гимнастиката е спасявала Цвети през цялото време, ако е имало нещо. Аз знам, че истината ще се разбере. За мен няма значение дали ще я разберете. Аз знам, че този, който трябва, знае истината. Знам, че това е жестоко изпитание", каза още Раева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички