СНИМКА: Последните думи, които Илиана Раева е разменила с Цвети Стоянова


СНИМКА: Последните думи, които Илиана Раева е разменила с Цвети Стоянова
Снимка: Gettyimages.com

8883 0

Илиана Раева разкри, че е поддържала връзка с Цветелина Стоянова в навечерието на заминаването на ансамбъла по художествена гимнастика за Европейското първенство в Израел. Вечерта, преди момичетата да отпътуват, двете са разговаряли чрез SMS-и.

Текстът на съобщенията, показан в предаването "120 минути" по bTV, показва, че Цвети е пожелала успех на момичетата по време на шампионата. Президентът на федерацията е отговорила, че най-важно за Цвети е да почива, а за финал двете си разменят "обичам те".

"Цветелина Стоянова е отглеждана със страшно много любов. Ние бяхме нейното семейство. Тя страшно много обича своя брат и своята баба, а аз искам да запазя това семейство. Абсолютно никой не направи опит да говори с хората, които са били в последните дни с тях.

"Твърде много неща съм запазила и ще ги запазя. Ето о: госпожо, успех :*. А аз и отговарям така: "Благодаря ти, миличка, но най-важното е да си почиваш и да се възстановиш. Обичам те". Тя ми отговори "и аз", каза Раева в ефира.

За жалост, в деня на заминаването на Стоянова направи опит за самоубийство, след като скочи от 6-ия етаж на блок в "Надежда", където момичето живее със своята баба.

В момента тя е в кома в болница "Пирогов", където се полагат 24-часови грижи за нейното оцеляване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички