Илиана Раева се обърна към "изпълзелите от миши дупки": Искат да ме смачкат


Илиана Раева се обърна към "изпълзелите от миши дупки": Искат да ме смачкат
Снимка: БГНЕС

5830 0

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева направи ексклузивно включване в ефира на bTV, като беше категорична, че личното желание на момичетата в ансамбъла е било да участват на Европейското първенство в Израел. 

Както е известно, ансамбълът спечели бронзов медал по време на шампионата, като Раева сподели, че момичетата са искали да участват в турнира именно заради Цветелина Стоянова - националката, която опита самоубийство преди 5 дни.

Какво са си казали Раева и Цветелина Стоянова ден преди трагедията?

"Разбира се, че щях да остана в Израел и да оставя момичетата да играят. Те са по-убедени и от мен, че са взели правилното решение. Да насят огромната любов, да следват пътя си и да направят това, което е най-добро за нея, ако тя можеше да ни го каже", сподели Раева в предаването "120 минути".

"Тя не би искала те да спрат участието си - те трябва да следват пътя си. Хора, изпълзяха от нищото, се упражняваха върху нас, особено върху мен. Не само Киссе и Мая Пауновска, но и други. Този филм съм го играла и винаги съм излизала по-силна от всякога.

Много показаха своите комплекси и изпълзяха от мишите си дупки. Тук става въпрос за неосъществени хора, които искат да смачкат гимнастиката и този изключителен отбор, който ще остане в историята. Най-вече искат да смачкат мен и треньора. В пъти повече са тези, които ни подкрепят. Всички застават на нашата позиция. Аз винаги ще взема това решение и знам, че това е правилното решение", защити Раева ансамбъла.

Ансамбълът ни с бронзов медал!

"Знаете ли? Аз казах вече, но ще го повторя - някой написал нещо и това отговаря на това, което представлява един човек. Затова тя е Киссе. Затова тя е Михаела Пауновска. Те не са нито едно от момичетата, и най-малко Илияна Раева. Това са момичета, които живеят за това да ме смачкат и да предизвикат вина в мен, която никой не може да предизвика", каза още Раева. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички