Промоутърът на Джошуа е категоричен срещу кого няма да е следващият му мач


Промоутърът на Джошуа е категоричен срещу кого няма да е следващият му мач
Снимка: Getty Images/Guliver

3469 0

Еди Хърн, промоутърът на Антъни Джошуа, заяви, че следващият мач на световния шампион в тежка категория със сигурност няма да бъде срещу Тайсън Фюри, въпреки неговото желание. Той обясни това решение каза заяви, че според него Фюри няма да е готов навреме за подобен сблъсък.

"Ние искаме този мач да се получи, защото Ей Джей ще го спечели с лекота, а освен това ще бъде едно огромно събитие. Фюри обаче е на светлинни години от завръщане на ринга. Той е в ужасно физическо състояние, няма лиценз, тепърва трябва да се изправи пред Британската боксова комисия. Няма как следващия мач на Джошуа да бъде с него, тъй като той няма да бъде готов навреме", обясни Хърн.

Веднага след знаменитата си победа над Владимир Кличко, Джошуа предизвика от ринга Фюри, който в момента е без боксов лиценз, след като бе хванат в употреба на кокаин.

Вчера пред Sky Sports в типичния си стил Фюри заяви, че "може да победи Джошуа с една ръка, вързана зад гърба". За момента обаче подобен двубой е много далеч от реализация. 

Джошуа е длъжен да защитава титлата си на IBF срещу българина Кубрат Пулев, но почти сигурно няма да го стори и ще се насочи към мач за обединяване на поясите с Дионтей Уайлдър (шампион на WBC) или Джоузеф Паркър (шампион на WBA). Все още е възможно и той да даде реванш на Владимир Кличко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички