Фюри към Джошуа: Мога да те бия и с една ръка, залепена за гърба ми


Фюри към Джошуа: Мога да те бия и с една ръка, залепена за гърба ми
Снимка: Gulliver/ Getty Images

8710 0

Тайсън Фюри настоява, че следващият бой на световния шампион Антъни Джошуа трябва да е именно срещу него. Освен това, Фюри заяви, че няма да има ниакъв проблем и ще може да го бие "и със завързана ръка".

Двамата отправиха закани един срещу още, след като Джошуа победи Владимир Кличко на "Уембли". "Това бе отлична борба, много забавна и аз постоянно виках на Ей Джей, че ще го разбие", споделя Фюри пред Sky Sports.

"Чудя се какво биха казали хората днес, ако Кличко бе успял и нокаутирал Джошуа в шестия рунд. Крещях, дърпах си и малкото коса, която имах и се тревожех колко милиони бихме загубили", коментира Фюри в типичния си стил.

"Той обаче показа, че може дас е върне в мача след трудни моменти, както правят големите шампиони. Има само една голяма битка и всички я знаят. Това е аз и Джошуа един срещу друг на ринга. Това е единствената битка, която всички искат да видят, аз още съм тук, все още съм номер 1". 

"Аз съм сигурен, че мога да го победя и с една ръка, залепена за гърба ми. Аз също бях извън ринга толкова дълго, колкото и Кличк, но разликата е, че той е на 41 години, а аз на 28", закани се още Фюри. 

"Бих искал да поздравя Антъни за победата и затова, че съумя да се върне в мача срещу стараце, но аз продължавам да съм номер 1", завърши боксьорът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички