Излязоха коефициентите за следващ съперник на Антъни Джошуа - вижте къде е Кобрата


Излязоха коефициентите за следващ съперник на Антъни Джошуа - вижте къде е Кобрата
Снимка: Getty Images/Gulliver

12263 0

Считано от днес (02.05.2017) няколко букмейкърски къщи пуснаха за своите потребители коефициенти за следващия мач на непобедения в тежка категория Антъни Джошуа.

Британският феномен нокаутира зрелищно Владимир Кличко в изключителен боксов спектакъл пред 90 хиляди души на стадион "Уембли". Това го издигна до самия връх в бокса и в момента той е най-популярният спортист, а всеки боксьор иска да се изправи срещу него на ринга.

Според букмейкърите, с най-голям шанс да се изправи срещу Джошуа е неговият сънародник и бивш световен шампион на 3 федерации Тайсън Фюри. Коефициентът за него е едва 4, въпреки че тепърва ще се реши дали той изобщо ще има право да се бие през тази година.

Шансовете на Кубрат Пулев за мач срещу Антъни Джошуа са оценени на 8 коефициент, като това е четвъртият най-вероятен съперник на световния шампион на IBO, IBF, WBA. Преди него, освен вече споменатият Фюри, са Владимир Кличко и Дионтей Уайлдър.

Кобрата обаче е със статут на задължителен претендент, а нагласите в лагера на Джошуа са свързани с желанието му да стане абсолютен световен шампион на 5-те боксови федерации. Заради това негово желание и благодарение на претендентския статут на Пулев, мач между двамата е напълно възможен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички