Президентът на федерацията по карате Алексей Петров бе убит


Президентът на федерацията по карате Алексей Петров бе убит
Снимка: БГНЕС

1572 0

Известният български бизнесмен и президент на българската федерация по карате - Алексей Петров, е бил убит днес (16 август) в столичния квартал "Драгалевци". По информация на "Нова телевизия" жена е била открита до Петров в тежко състояние и е била откарана по спешност в Пирогов.

Припомняме, че това не е първият опит за покушение срещу Петров. Бизнесменът оцеля две такива през далечната 2002 година, а след това през 2015-а.

Кой е Алексей Петров?

Алексей Петров e бизнесмен, политик и преподавател, експерт по корпоративна сигурност и антитероризъм. Президент на българската и балканската федерации по карате.

Роден е на 23 април 1962 г. в Бабинци, Тетевенско. Завършва милиционерското средно училище в Пазарджик през 1981 г. Работи 8 г. в силите за сигурност и в силите за антитероризъм до началото на 1990 година.

Прекарал е време и като треньор на българския национален отбор по карате. От края на 90-те години преподава в родния университет УНСС. През 2010 година е задържан и обвинен за лидер на престъпната група "Октопод". 

През 2011 година е издигната кандидатурата му за президент от от група граждански сдружения и от Инициативен комитет „Единение и екипност“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички