Олимпийски шампиони пристигнаха в България за участие в състезание


Олимпийски шампиони пристигнаха в България за участие в състезание
Снимка: Getty Images/Guliver

701 0

 

Олимпийските и световни шампиони в тениса на маса Ма Лонг и Динг Нинг от Китай вече са в Панагюрище за участие в турнира Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open. Те пристигнаха по обяд и бяха посрещнати с букети от организаторите.
Само два часа по-късно те вече тренираха в зала „Арена Асарел“. Ма дойде заедно със сънародника си Сю Син. Двамата бяха в добро настроение и останаха доволни от посрещането.
Трикратната световна шампионка на единично Динг Нинг беше словоохотлива.
„За първи път съм в България. Винаги ли е толкова горещо при вас? Не се чувствам фаворитка в турнира. Ще участват много силни състезателки, но се надявам да се представя на ниво“, коментира Динг.
Китайските звезди започват участие директно в основната схема на турнира в четвъртък.

Олимпийските и световни шампиони по тениса на маса Ма Лонг и Динг Нинг от Китай вече са в Панагюрище за участие в турнира "Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open". Те пристигнаха по обяд и бяха посрещнати с букети от организаторите.

Само два часа по-късно те вече тренираха в зала „Арена Асарел“. Лонг дойде заедно със сънародника си Сю Син. Двамата бяха в добро настроение и останаха доволни от посрещането.

Трикратната световна шампионка на сингъл Динг Нинг беше словоохотлива. "За първи път съм в България. Винаги ли е толкова горещо при вас? Не се чувствам фаворитка в турнира. Ще участват много силни състезателки, но се надявам да се представя на ниво", коментира Динг.

Китайските звезди започват участие директно в основната схема на турнира в четвъртък.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Гробаря от София, покорил Франция и вдъхновил легендарния Лев Яшин

Името Димитър Антонов едва ли говори много на съвременните фенове на футбола. Вратарят, който е един от първите...

Реклама

Най-четени новини


виж всички