Олимпийски шампиони пристигнаха в България за участие в състезание


Олимпийски шампиони пристигнаха в България за участие в състезание
Снимка: Getty Images/Guliver

1115 0

 

Олимпийските и световни шампиони в тениса на маса Ма Лонг и Динг Нинг от Китай вече са в Панагюрище за участие в турнира Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open. Те пристигнаха по обяд и бяха посрещнати с букети от организаторите.
Само два часа по-късно те вече тренираха в зала „Арена Асарел“. Ма дойде заедно със сънародника си Сю Син. Двамата бяха в добро настроение и останаха доволни от посрещането.
Трикратната световна шампионка на единично Динг Нинг беше словоохотлива.
„За първи път съм в България. Винаги ли е толкова горещо при вас? Не се чувствам фаворитка в турнира. Ще участват много силни състезателки, но се надявам да се представя на ниво“, коментира Динг.
Китайските звезди започват участие директно в основната схема на турнира в четвъртък.

Олимпийските и световни шампиони по тениса на маса Ма Лонг и Динг Нинг от Китай вече са в Панагюрище за участие в турнира "Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open". Те пристигнаха по обяд и бяха посрещнати с букети от организаторите.

Само два часа по-късно те вече тренираха в зала „Арена Асарел“. Лонг дойде заедно със сънародника си Сю Син. Двамата бяха в добро настроение и останаха доволни от посрещането.

Трикратната световна шампионка на сингъл Динг Нинг беше словоохотлива. "За първи път съм в България. Винаги ли е толкова горещо при вас? Не се чувствам фаворитка в турнира. Ще участват много силни състезателки, но се надявам да се представя на ниво", коментира Динг.

Китайските звезди започват участие директно в основната схема на турнира в четвъртък.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички