Нешка Робева: Кралев ме върна в комунизма


Нешка Робева: Кралев ме върна в комунизма

872 0

Легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева, извела своите състезателки до 7 титли от световни и 10 от европейски първенства, както и 2 сребърни медала от олимпийски игри, заяви в предаването "Тази сутрин", че думите на министъра на младежта и спорта в оставка Красен Кралев са ѝ напомнили 1979 г., когато е била уволнена от Милко Балев заради неподчинение.

Изненадана съм. Тези думи ми напомниха 79-а година, когато Милко Балев ме уволни като старши треньор точно с тези думи. Винаги съм работила при строги регламенти, изработени правила, защото съм била ощетявана като състезател и съм настоявала всяко дете да има регламента пред себе си, да се състезава и така, както се класира - да участва.

Чувате ли този човек? Той говори, че трябва да ме подчини и аз трябва да се подчиня. Ако подчиниш един треньор, той престава да бъде треньор. Творчеството не търпи подчинение. Ако един треньор не може да рискува... Да, ако има аргументи отстреща ми! Да, ако ме убедят, съм съгласна! Но да говориш... Господин Кралев трябва малко да се заинтересува. Той има слабост към слабия пол, вярва, но да ме обвинява, че аз съм командвала...", отговори Робева по bTV.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички