Раева за Нешка: Трябва да остарява с достойнство, а не...


Раева за Нешка: Трябва да остарява с достойнство, а не...

1103 0

Грозната словесна престрелка между две от емблематичните имена на българската художествена гимнастика - Илиана Раева и Нешка Робева - продължава с пълна сила и днес.

Този път бе ред на Раева да адресира публично легендарната бивша треньорка, след като по-рано стана ясно, че Мария Гигова е отправила негласна подкрепа към Робева.

Както е известно, Робева бе изключена от ръководството на Българската федерация по художествена гимнастика и това провокира неприятните размени на обиди.

"Тази жена не може да си намери покой. Казах, че искаме да имаме централизирана подготовка на индивидуалните гимнастички. Тя отговори „Не, това няма да е така", каза Раева по БНТ.

"Нешка постоянно търси медийни изяви. А твърдението, че Общото събрание е било Овче събрание, е много грозно. Жалка работа. Всички във федерацията гледаме в една посока. Единодушието на хора та е видно. Тя много добре знае, че не може да ме спре. По нейно време дали може да си представи как някой треньор ще си дръпне състезателката и ще си я готви в собствената зала и клуб?"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички