Нешка Робева избухна: Защо ровите с мръсни ръце в душите на тези деца?!


Нешка Робева избухна: Защо ровите с мръсни ръце в душите на тези деца?!
Снимка: БГНЕС

2294 0

„Имаме едно посегнало момиче, но и още пет, които го преживяват и имат нужда от помощ”, това каза Нешка Робева.

Бившата треньорка по художествена гимнастика коментира трагичния инцидент с гимнастичката Цветелина Стоянова, която преди два дни падна от шестия етаж. „От край време, когато децата ставаха шампиони голяма част от журналистите обявяваха, че това не е спорт, а изкуство.

КРИТИЧНО ОСТАВА СЪСТОЯНИЕТО НА ЦВЕТИ СТОЯНОВА

Имаме едно дете, което е посегнало и е направило това, но има още пет момичета, които го преживяват и имат нужда от помощ. Нека им кажем, че ги обичаме и имаме нужда от тях. Защо всички ровят с мръсните си ръце в душите на тези деца.

СКЛОНИЛИ ЦВЕТИ СТОЯНОВА КЪМ САМОУБИЙСТВО?

Една голяма част от хората не познават тези състояния. Дори семейството й не е могло да разпознае състоянието на Цвети, защото ако са го разпознали веднага са щели да потърсят психиатър. Българинът не разбира психическите заболявания. Има огромна преса върху младите хора.

Това са професионални състезатели. Нещо ги зомбират или са насила вътре. Те имат право на свободен избор и това е тяхната професия, а че предстартовите състояния са тежки, е друго нещо.

ИЛИАНА РАЕВА ОТКАЗАЛА ЦВЕТИ СТОЯНОВА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

Добре нека концлагерът да е бил при Нешка Робева, но сега не е така. Защо трябва греховете на Нешка Робева да се прехвърлят върху този отбор. Споровете ми с Илиана Раева винаги са били, защото тя искаше да им създаде максимален комфорт. Защо всички медии и мръсното интернет пространство нямате милост към тези деца?”, каза Робева в „Здравей, България”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички