Разкритие: Илиана Раева отказала Цветелина Стоянова от националния тим


Разкритие: Илиана Раева отказала Цветелина Стоянова от националния тим

12609 0

Бившият национален селекционер по бокс Ангел Ангелов, който е кръстник на Цветелина Стоянова, обвини в лъжа президента на федерацията Илиана Раева.

Sportlive.bg припомня, че съпругата на Наско Сираков обяви, че 21-годишната гимнастичка по своя воля се е отказала от ансамбъла и не е искала да участва на Олимпиадата. Раева сподели, че е направила безуспешен опит да разубеди Стоянова.

Ангелов обаче е категоричен, не Цвети по никакъв начин не е искала да напуска отбора, но ѝ е било съобщено, че по време на Европейското първенство в Израел ще бъде резерва на дъщерята на шефа на федерацията по кану-каяк Милко Казанов - Любомира Казанова

"Тя се бори толкова години с несгоди, майка и почина преди много време. За да се стигне до това, сама да не заминава... и в един момент и казват "идваш като резерва", каза Ангелов и допълни. 

Има един готвач там, знаете. Илиана Раева дърпа конците. Става въпрос за един "деятел", чиято дъщеря взима мястото. Мисля, че беше шеф на някоя от федерациите", каза още Ангелов пред bTV.

Досега никой не е коментирал думите на Ангелов, според които излиза, че Илиана Раева е искала да направи промяна в националния ни ансамбъл точно преди Олимпийските игри в Рио през август.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички