Близък на Цвети Стоянова скочи на Илиана Раева


Близък на Цвети Стоянова скочи на Илиана Раева

6753 0

Илиана Раева беше категорична, че решението Цветелина Стоянова да бъде извадена от националния отбор по художествена гимнастика е изцяло нейно. Тя сподели, че се е опитала да помогна на 21-годишната гимнастичка, но в крайна сметка Стоянова е била категорична, че иска да спре участието си в отбора.

Това обаче не отговаря на истината. Бившият треньор по бокс Ангел Ангелов, който е кръстник на опиталата се да се самоубие гимнастичка, е убеден, че думите на Раева са лъжа.

"Тя преодоляваше всичко и се доказваше всеки ден. Изведнъж казаха, че е контузена, че не е добре психически. Пратиха я на психолог и сега я водят откачила", коментира кратко Ангелов пред bTV.

"Искам предварително да се извиня, ако засегна някого, но не може спортист от такъв ранг да се остави така. Треньорът е най-големият психолог, той е денонощно с момичетата. Илияна е голям спортист и ръководител. Тя е моторът на отбора. Не знам как се е допуснало това положение.

Олимпиадата беше заветната мечта на момичетата. Когато тя е отказала дори да присъства като зрител сега в Израел, това е трябвало да бъде сигнал или звънец, че нещо се случва с нея", смята Ангелов, цитиран от "24 часа". Той разказа, че тя е била много разстроена от неучастието си в отбора.

В същото време бащата на Стоянова няма обяснение за случилото се и още е в шок. Вуйчото на Цвети пък потвърди, че тя не е показала пред семейството си емоциите, довели до опита за самоубийство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички