Официално: МакГрегър се завръща в октагона, ще се бие с вече победен противник


Официално: МакГрегър се завръща в октагона, ще се бие с вече победен противник
Снимка: Getty Images/Guliver

2204 0

Конър Макгрегър отново ще се завърне в октагона с двубой срещу Дъстин Порие през януари. Това разкри ирландският ММА боец. В изявление на уебсайта му TheMacLife.com се казва, че боят ще се проведе на 23 януари, като вероятно сблъсъкът ще бъде в Абу Даби, ОАЕ. Сайтът разкри още, че Макгрегър и Порие са подписали договора за мача на UFC 257.

"Много съм признателен, че ще се завърна и ще правя отново това, което обичам да правя. Очаквам с нетърпение свежия тест в лицето на Дъстин, като същевременно ще демонстрирам и моя невероятен арсенал от оръжия. Ще извадя всичко от кутията с изненади“, бе цитиран Макгрегър.

Ирландецът, който надви Порие с нокаут в първия рунд през 2014, не се е бил в октагона от януари, когато надигра Доналд Сероне за 40 секунди. Разочарован от това Макгрегър, който преди на няколко пъти обяви, че се отказа от спорта, преди да се върне в октагона, каза през юли, че спира с ММА. Въпреки това, мнозина не приеха сериозно изказването на ирландеца. А каква сума иска Флойд Мейуедър, за да се бие с Конър, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички