Майката на малката гимнастичка: Нищо лошо, и друг път съм виждала сцената


 Майката на малката гимнастичка: Нищо лошо, и друг път съм виждала сцената

2318 0

Майката на малката гимнастичка от Бургас, която понесе крясъци и дърпане на ушите от страна на треньорката си, продължи линията на семейството и обяви, че не е видяла нищо притеснително в сцената, която разбуни България.

Родителката на детето заяви, че то не е наранено и не е притеснено. Жената разкри още, че не за първи път става свидетел на такава сцена и я намира за нормална.

"Нищо не ме притесни от това видео. Видях госпожата как се кара на Ева, но съм го виждала и друг път. Първо, тя съм сигурна, че не е дръпнала ушите на Ева силно. Не им се кара със злоба и лоши чувства. Тя много обича своите състезателки. Просто се опитва да ги мотивира, когато се разсеят. След това те показват много по-добра игра. Детето ми не е наранено и не е притеснено. То е щастливо, че ходи там и тренира художествена гимнастика“, заяви майката на Ева пред NOVA TV.

"Мисля, че хората не познават нито нас, нито треньорката, никого, за да коментират. Няма родител, който да усети нещо нередно и да не предприеме нещо“, добави бащата.

Самата Ева коментира скандала така: "Не се чувствам обидена. Тя така ни мотивира да се справим по-добре“.

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева заяви вчера, че треньорката Елена Симеонова е допуснала грешка в работата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички