Бащата на малката гимнастичка шокира: Не виждам проблем


Бащата на малката гимнастичка шокира: Не виждам проблем

1331 0

Бащата на малката гимнастичка, заснета в клипа, взривил "Фейсбук", на който се вижда как треньорката на бургаския клуб "Олимпия" й дърпа ушите, изненадващо защити Елена Симеонова.

"Тя не я пребива. Няма никой право, освен нас, да търси отговорност, ако има някакъв проблем. Аз не виждам такъв! От осем години сме с тази треньорка“, твърдят той.

Бащата е категоричен, че никой няма право да използва и пуска детето му в социалните мрежи. Детето все още не знае за клипа, разбунил духовете в социалните мрежи.

"Може би ще го види и ще започне да задава въпроси. Кой дава право на хора, които не познават мен, треньорката да пишат коментари", пита бащата.

Добилата скандална популярност наставничка с гордост позира с отбора преди минути пред камерата на "БургасИНФО", за да даде самочувствие на децата преди предстоящия старт на държавното първенство за ансамбли, което започва днес в Бургас.

В залата е била и председателят на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева, която заяви, че подобни случаи няма никакво намерение да коментира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички