Скандално ВИДЕО: Треньорка крещи и дърпа ушите на малка гимнастичка


Скандално ВИДЕО: Треньорка крещи и дърпа ушите на малка гимнастичка
Снимка: Getty Images/Guliver

3491 0

Скандален клип се появи в интернет от тренировка на бургаския клуб по художествена гимнастика "Олимпия".

В него се вижда нечовешкото отношение на треньорката Елена Симеонова към своите малки възпитанички. Видеото е заснето от нашия колега - спортния журналист в телевизия Канал 0 Петър Михайлов.

Неприятните кадри с крещенето на "ма" и бруталното дърпане на едно от децата за ушите възмутиха много хора във "Фейсбук" и те го споделиха на личните си профили в социалната мрежа.

Освен треньор, Елена Симеонова е и председател на  въпросния клуб "Олимпия", и член на треньорската комисия към Българската федерация по художествена гимнастика.

Преди години нейното име беше замесено в корупционен скандал. През 2009-а бившата й съдружничка в бургаския клуб Петя Монева я обвини, че редовно е източвала пари от тогавашната Държавна агенция за младежта и спорта и Общината, предназначени за нуждите на отбора.

По онова време в клуба се подвизават няколко национални състезателки, сред които Мария Матева, участвала на европейски и световни първенства, световни купи и Гран При.

Въпреки че от ДАМС всеки месец превеждали пари по сметките на Матева и на клуба, в продължение на половин година Елена все твърдяла, че няма никакви постъпления.

След направена справка се оказва, че скандалната треньорка е теглила сумите, като за периода е присвоила над 10 000 лева.

Впоследствие Петя Монева се оттегля от клуба и сформира нов с името "Олимпия 74", като целият екип си тръгва с нея, а Елена Симеонова остава треньор и председател на "Олимпия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички