Къде да гледаме битката Благой Иванов-Багата срещу Аугусто Сакай?


Къде да гледаме битката Благой Иванов-Багата срещу Аугусто Сакай?
Снимка: Getty Images/Guliver

5729 0

Благой Иванов - Багата отново ще има сблъсък на най-високата ММА сцена - UFC. Българинът ще бъде част от един от главните мачове на UFC on ESPN 9, а негов съперник ще е Аугусто Сакай.

Сблъсъкът между Иванов и бразилеца Сакай е последният подгряващ преди главния за вечерта. Двамата трябваше да играят първоначално на 9 май, като срещата бе обявена още през януари, но пандемията промени доста планове.

Цялата галавечер ще се проведе в института на UFC в Лас Вегас без публика заради коорнавируса, като започва в 4 часа (българско време). Главната битка за вечерта е в полусредна категория и в нея Тайрън Уудли ще мери сили с опасен бразилец в лицето на Гилбърт Бърнс. Срещата ще бъде излъчвана и е български ефир по Max Sport 2.

Бразилецът е на 28 г. Тежи 120 кг и е висок 193 см. След присъединяването си към бойците в октагона на UFC Сакай има 3 победи, а 11 от 14-те си мача в клетката той е спечелил с нокаут. Иванов е 11-и в ранглистата на UFC при най-тежките, а предстоящият му съперник е с 2 позиции по-назад. А каква закана отправи Багата преди двубоя - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички