Багата със сериозна закана, готви се за първия си нокаут в UFC


Багата със сериозна закана, готви се за първия си нокаут в UFC

2240 0

Тази нощ Благой Иванов ще излезе за своя пети мач на октагона на UFC, като ще се изправи срещу бразилеца Аугусто Сакай. Багата е устремен към победата, като заяви, че изолацията не е попречила особено на подготовката му, тъй като не е била по-различна.

"Смятам, че по време на целия лагер бях по-фокусиран. Нямаш много места, на които да отидеш. Когато си професионалист, трябва да тренираш през цялото време и да си готов. Така че не е нещо различно“, заяви Багата по време на виртуалната пресконференция преди събитието.

Той разказа и за спаринг партньорът му – един от най-добрите в тежка дивизия Франсис Нгану. "Направихме няколко седмици, 4 или 5 седмици с него, защото неговият мач беше близо до моя. Беше добър лагер. Бяха добри спаринги и беше хубаво да работя с него. Удоволствие е да се работи с този човек.“

Багата се надява, че работата с „Хищника“ ще му помогне да постигне целта си, а тя е първи нокаут в UFC. "Готов съм да го направя. Готов съм да спра това. Това е целта ми, да го спра". По-рано официалният кантар показа, че Багата е по-лек с около 2 килограма.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама