Багата със сериозна закана, готви се за първия си нокаут в UFC


Багата със сериозна закана, готви се за първия си нокаут в UFC
Снимка: БГНЕС

3901 0

Тази нощ Благой Иванов ще излезе за своя пети мач на октагона на UFC, като ще се изправи срещу бразилеца Аугусто Сакай. Багата е устремен към победата, като заяви, че изолацията не е попречила особено на подготовката му, тъй като не е била по-различна.

"Смятам, че по време на целия лагер бях по-фокусиран. Нямаш много места, на които да отидеш. Когато си професионалист, трябва да тренираш през цялото време и да си готов. Така че не е нещо различно“, заяви Багата по време на виртуалната пресконференция преди събитието.

Той разказа и за спаринг партньорът му – един от най-добрите в тежка дивизия Франсис Нгану. "Направихме няколко седмици, 4 или 5 седмици с него, защото неговият мач беше близо до моя. Беше добър лагер. Бяха добри спаринги и беше хубаво да работя с него. Удоволствие е да се работи с този човек.“

Багата се надява, че работата с „Хищника“ ще му помогне да постигне целта си, а тя е първи нокаут в UFC. "Готов съм да го направя. Готов съм да спра това. Това е целта ми, да го спра". По-рано официалният кантар показа, че Багата е по-лек с около 2 килограма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички